I ärlighetens namn.

19.08.2016 kl. 00:00

Kunde ägna ett flersidigt långt inlägg åt menskoppsbravader om jag ville, (alternativt en bok med den titeln) men tänker att jag kanske tar det en annan gång. 
Kan dock tipsa sex  snabba om menskoppar. 

- Det börjar med att du hör någons rosamolnskimrande och malligt nöjda utsagor om hur menskoppen förändrar allt, den är helt otrolig, världsomvandlande, en gåva till kvinnligheten och total-amazing. Ja, den är som förstapriset underlivet aldrig fick, förän nu då altså. 

MEN HÄR KOMMER NU 6 TIPS om koppen utgående från min korta erfarenhet hittils (övning lär ge färdighet men vi får väl se)

1. Du hör mycket bra om den till en början och sällan kommer de möjliga nackdelarna med detta lilla spektakel fram. Googla ändå möjliga nackdelar också samt ta reda på fakta om fenomenet INNAN du kastar i koppen i kastrullen för att kokas, redo för en första användning. 

2. Första gången; peta för jösse namn inte in an' på kvällen före läggdags. 

3. Särskilt inte kvällen innan du ska upp kl 05.30 nästa morgon

4 Och särskilt inte när du ska vikarera på jobb nästa dag. 

5. Få inte panik nästa morgon när du inte får ut jäkulskapet som gottat sig och glidit upp högt upp någonstans som kännes mer som platsen där möjliga bebisar ska gro och inte där menskoppen ska befinna sig. Var trots allt lugn. Menskoppen är tydligen en slug rackare. - acceptera detta. 

6. Googla desperat "får inte ut menskopp" påväg till jobbet för att upptäcka att en stor skara andra människor på t.ex familjeliv och andra diverse sidor har råkat ut för precis samma problem - bannas över att du valde prov av menskopp precis exakt vid detta ytterst opassliga tillfälle.
Stå emot impulsen att berätta om den fastnade menskoppen på ett nytt jobb. 


Men, slutet gott, allting gott, eller? 

Detta blev tydligen en text om menskoppen i alla fall. MEN vad gör väl det när menskoppar är livet, vad jag hört. 
Idag gav den mig mest irritation, panik,fustration, tålamodsprövning, absurda syner samt väldigt mycket smärta. - I och för sig innehåller ju livet också en del av dessa saker ibland. 

Menskoppar och livet, det var nog allt för ikväll tror jag. 

På återhörande. 

en icke mensrelaterad bild på det. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver: