Saker jag gör när jag är ensam hemma

13.10.2016 kl. 20:19

 

1. Råddar 

- på detta är det absolut ingen hejd. Det ligger kläder över hela golvet i sovrummet, skor i köket och skolpapper på golvet. Saker har INTE sin bestämda plats. Äggklockan i wc:n, jackor och halsdukar i sängen och nagelsaxen i köket. Jag struntar i att slänga äggskalet eftersom jag har brottom på morgonen och köket ser ut som ett litet bombnedslag - utan att någon annan än jag drabbas av det. 


2. Ful-dansar 

- Så jädra skönt att bara fuldansa och fuldansa, och fuldansa lite till genom hela lägenheten, utan att någon kommenterar att man är knäpp. (vilket också har sin charm, men ändå.) 

3. Måssar 

- Med detta menas t.ex att jag kan sitta på wc i 15 minuter även om jag kissat klart (med dörren öppen, givetvis) utan att nån kommer och oroligt funderar vad jag håller på med. Bara för att. Japp. 
Annat jag kan göra är ligga i sängen halva kvällen och scrolla instaflöde utan att någon kallar mig instaberoende. Mohah

4. Tränar 

- På något vis känns det mer ok att flåsa likt en flodhäst som precis nästan blivit dränkt för att man försöker bli bättre på burpees när man är helt ensam hemma. Dessutom går det att ha på musiken hur högt som helst utan att någon annan än jag drabbas av smärre hörselskada. Skämt åsido, man ska va rädd om hörseln - i alla lägen! 

5. Saknar 

- Sitter och ser på bytt är bytt i all min ensamhet med alla ljus tända och vill ha någon att prata om dagen med. Jag tycker oerhört mycket om att bara vara själv ibland - det är rätt party och också oerhört behövligt att bara vara i eget sällskap mellan varven, det laddar mina batterier och lär mig saker om mig själv.
Men jag tycker ännu mera om att ha någon att skratta tillsammans med, ligga och slöa i soffan tillsammans med, dela vardag med. Men det bästa med detta är alltid när man får ses igen. 
Tills dess får jag städa upp mitt rådd och fuldansa på. 

 

Bilden har jag lånat från wehearit

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver: