Höstlistan - inte klar

28.08.2017 kl. 15:00

Vad kommer du äta i höst?
Borde verkligen lära mig fler recept än spaghetti och köttfärssås nu, så som jag tänker varje höst. Men kanske det blir mera ordning på mattiderna nu i alla fall, det har absolut inte varit någon rutin på ätandet i sommar med skiftesjobb och ja, sommar.. 

Vad kommer du dricka i höst?
Varma drycker, så som gott té, varm oboy, och kaffe givetvis. 

Vilken blir din favoritmöbel i höst?
Soffan invirad i en filt. 

Vilket klädesplagg kommer användas flitigast i höst?
Hösten är min bästa klädmånad. Stickade tröjor, halsdukar, skor, mössor, allt med höst + klädesplagg är så mysigt. Gula jackan, höstkängor, riktigt stora halsdukar Åh, hösten. 

Hur kommer den typiska höstdagen se ut?
Vardagen kommer ju emot med skola och slutatbetet som behöver kickas igång riktigt på riktigt nu. Men en riktigt perfekt höstdag som är ledig är krispig, solig och klar. Långa promenader under träd färgade i höstiga färger och med en varm hand i min egen, sånt är ju guld värt. 

Vad kommer du läsa i höst?
I sommar har jag lyckats läsa ut hela 5 böcker, vilket är mer än på länge. Men jag har många böcker som jag ännu vill hinna läsa innan årets slut, bland annat Hjärnstark av Anders Hansen. Och toner i natten med jojo moyes. 
Och höstens obligatoriska bok, pappan och havet. 

Vad kommer vara din största förändring i höst?
Det kommer nog inte ske några större förändringar i höst. Jag hoppas få jobba mot en ännu stabilare vardag. Ja, och sen att jag påbörjar mitt tredje år av fyra på utbildningen. 

Vad kommer vara din största utmaning i höst?
Den kommer i september och varje gång jag tänker på det får jag en stor klump i magen. En så stor klump att jag undrar varifrån jag ska ta hjälp för att veta hur jag ska klara av det. 

Vad är det bästa med din höst?
Rutiner, hoppas jag. 

 

Vad blir nytt inför den här hösten?
Praktiken som görs inom en kontext som egentligen är något helt annat än vad vi tidigare berört, men så oerhört viktig praktik ändå. Så synd att det händer så mycket annars också att det blir svårt att sortera och styra upp alla intryck och allt som måste hända nu under hösten. 

Någon som inspirerar dig den här hösten?
Det är som att hösten bara i sig är rätt inspirerande. Jag blir taggad på att få rutiner, börja träna mer, ordna upp i mitt liv, sortera papper och måla tavlor. Ofta slukar jag mer littertur, och klottrar blommor  och dikter i anteckningsblock. Jag får ofta även lust att byta utbildning och känner mig mellan varven för fast och bunden, jag får en längtan till att få känna mig fri och vara bekväm. Jag vill gärna utmana mig själv och stiga ut ur bevkämlighetszonen. 
 

Något du måste göra i höst?
Tusan vad tråkigt det är med en massa måsten hela tiden egentligen. Vad måste man egentligen göra? Måste måsten alltid vara något tråkigt. Kanske om jag listar både mindre trevligt samt trevligt blir det mera jämnvikt. *
Mindre kul måste: Examensarbetet och deadlines 
Trevliga måsten: Fixa med Norgepraktiken, ha obligatoriska myskvällar. 
 

Vem kommer du mysa under filten med i höst?
Med alla som bara vill! Mys under filt är något av det bästa som finns. Och gärna förstås med favoritpersonen till pojkvän jag har äran att få vara med. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver: