Hädanefter

27.11.2017 kl. 21:50

 

Den andra januari 2017 skrev jag såhär: 

Jag hoppas, tror och vill, att 2017 är lite mera av ett år där vinden blåser oss i ryggen och ger oss medvind,  då solen värmer våra kinder, tillvaron är tyggare, gladare och mer självklar. Jag hoppas verkligen att 2017 har mer att erbjuda, på alla plan.

Det är redan slutet av november och ja, vart fan tog detta året vägen?

Jag vågar nästan redan påstå att 2017 inte blev som jag hoppades. Det var visserligen kanske lite mera vind i ryggen än vad 2016 hade att erbjuda. Men nog var det uppförsbackar och ett sjuhelsikes stormande hav för det mesta. Stunder av sol på kinderna var rätt minimal, och tillvaron var allt annat än glad mellan varven. Med risk för att detta bara blir en jäfla massa negativa konstateranden så vill jag ändå säga att i år, var året då jag bestämmer att jag ska ta revanch på allt som gått mig och oss förlorat. Om inte annat så går vi mot bättre tider, precis hela tiden.

Inte vill jag tro annat. 

Nu får  både december och jag ta och visa sig från sin allra bästa sida. Stiga upp ur skrävor och glassplitter och bara, ta revanchen. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver: