några ord

13.08.2019 kl. 21:16

 

Sommaren 2019. Vilken jefla sommar. 

Med en snärjande ångest som ettrigt höll i sig till mitten av juli, och som därefter övergick i någon annan form av bedövning. 

Jag har inte gjort mycket denna somma, ja, förutom jobbat då. Och det är inte så bara det, förstås. 

Men en del av mig är helvetes besviken. På hur det blev och hur det inte blev och hur jag verkligen inte prioriterat fina utekvällar, häng med kompisar eller ens kaffekoppar i sällskap av någon trevlig människa. 

Jag har bara prioriterat att ta mig från dag till dag, ensamhet, att tanka tystnad och kramar av sambon. Dimmigt trött, k o n s t a n t. Vilken jäkla sommar alltså. Bra att den börjar vara slut, ändå. Dock har den i vanlig ordning gett mig ovärderlig arbetserfarenhet och annan allmän livserfarenhet. 

Jag avskyr dessutom att hösten är så oklar. Jag är så oförskämt d å l i g på att ej ha en plan för den närmaste framtiden. Att det i mitt huvud måste va sådant kaos. När jag med logik vet att allt är lugnt, allt ordnar sig. På riktigt. 

Att jag inte bara får fortsätta studera så som jag har gjort hittillls varje höst av mitt 24 åriga liv, typ. Minus några år där i början då man ej höll till i skolan dock. Men jao. 

Och ja, ratata ska visst stänga. 

Tack och adjö. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver: